Hem » Toamoa
 

Toamoa

Toamoa säljes online. ✅ Stort sortiment. ✅ Köp Toamoa billigt online.

 

Installationspaket Mulltoa

Installationspaket Mulltoa
997 kr

Specialmull Mulltoa

Specialmull Mulltoa
129 kr
 

Toamoa

Har du ett fritidshus eller ett torp med ett utedass? Visst kan det vara lite pittoreskt med utedass, men ärligt talat skulle det väl vara betydligt bekvämare med en ”riktig” toalett. Inte minst barnen brukar tycka att det är lite läskigt att gå ut till ett dass, och det är ofta svårt att hålla rent och fint där. När dasset behöver användas under en längre period försvinner snart den där pittoreska stämningen. De flesta som har en sommarstuga eller ett fritidshus med utedass har nog en och annan gång funderat på möjligheten att sätta in en toalett. Men, om man saknar vatten och avlopp är det stora utgifter som ligger framför en om man tänker installera en toalett, eller….?

Ja, ska du låta installera vatten och ansluta dig till det kommunala avloppsnätet får du vara beredd att betala stora pengar. Men, du måste ju inte ha en wc för att få en riktig toalett på sommarstället. En förbränningstoalett eller mulltoa är ett riktigt bra alternativ, som varken kräver rinnande vatten eller avloppsrör. Toamoa är en elektrisk förbränningstoalett som kan installeras oberoende av vatten och avlopp. Förbränningstoaletten är både hygienisk, lättskött och miljövänlig. Den förvandlar, genom förbränning på hög temperatur, allt avfall till aska som du till och med kan använda som gödsel i trädgården. Med en toamoa slipper du alla de problem med restprodukter som det vanliga utedasset ger. Askan hamnar i en speciell askbehållare. Denna tömmer du enkelt och askan, som är helt steril, häller du ut i trädgården, eller i soporna, och detta är egentligen den enda skötsel denna typ av toalett kräver. Det är heller inte speciellt mycket aska som bildas. Man räknar med att en person genererar cirka en kaffekopp aska under en månads användning av toamoan.

Till skillnad mot exempelvis mulltoa drar toamoa ingen ström alls när den inte används. Toaletten fungerar i de flesta utrymmen och den kräver inte att få stå i ett uppvärmt utrymme. Du kan alltså ha den ute i det gamla utedasset om du vill. Men den kan också användas i ett vanligt badrum inne i huset. Toamoas funktion påverkas helt enkelt inte alls av om utrymmet där den står är uppvärmt eller inte. Toamoa är godkänd för att installeras i badrum, men eftersom det är en elektrisk apparat måste du se till att den inte placeras så att den utsätts för vattenstänk eller duschstrålen. En del undrar om man kan använda toaletten medan förbränningen pågår, och det går alldeles utmärkt. Det är till och med så att toaletten förbrukar mindre energi om flera personer går på toa efter varandra än om den hinner kallna mellan besöken.

När du funderar på att köpa en toamoa gör du det lättast genom att söka efter återförsäljare här på nätet. Om du sedan vill köpa din toalett direkt online eller hos en återförsäljare med fysisk butik är förstås en smakfråga. Handlar du online kan du jämföra priser enklare och kan köpa din toamoa till det bästa priset.